Geen categorie

Zelfregulerende Hypnotherapie

Zo vaak zijn we op zoek naar antwoorden die we buiten onszelf zoeken. Weer een nieuwe therapie of weer een andere therapeut. Weer een andere meditatie of nog een ayahuasca reis of retraite. De kracht van mijn methode gaat uit van dat je alles zelf al hebt. Het zit allemaal in je. Je doet het al. Je weet alles al. Alleen soms raken er dingen kwijt of raakt de rivier die stroomt door puin of brokken verstoord. Door hypnotherapie kan je direct beginnen met zelf opruimen en zelf veranderingen maken en zelf weer eigenaar worden van jouw leven van dat wat jij graag wilt. Zelf je angsten transformeren of zelf weer de macht over het stuur krijgen. Vaak zijn actieve conflicten of gebeurtenissen of omgevingsfactoren een stoorzender voor jouw zelfproces. We vinden van alles en en gaan een vervormde realiteit zien. Dit kost elke keer een beetje van onze zelfenergie totdat de batterij leeg is en je actief klachten gaat ontwikkelen. Je wordt moe of prikkelbaar of gefrustreerd en boos . Dingen gaan niet meer zoals je dingen graag wilt ervaren en natuurlijke processen worden verstoord. Je gaat soms zelfondermijnend gedrag vertonen. Je ervaart teveel spanning. Je rivier van rust is verstoord en gaat kolken en wordt heel onrustig. Maar weet dat je zelf de kracht hebt om het water weer rustig te krijgen.

Dit is natuurlijk een metafoor voor de kracht van jezelf. Mijn hypnotherapie is erop gericht om daar waar jij hulp nodig hebt in je zelfproces bij te springen en je te begeleiden of inzichten te geven waarmee je zelf weer door kan in je proces.

Wil je hier meer over weten en dat wil je toch? Is dat een ja dan ben je bij mij van harte welkom voor een gratis intake.

Lees ook mijn reviews en lees dat ik een no nonsense therapeut ben die je met een flinke dosis humor en zelfervaring kan begeleiden in je eigen proces.

Ik sta voor je klaar.

Met warme groet, Wilco

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *