Geen categorie

Mijn rauwe waarheid

Ik bied jou een directe oplossing voor je angsten en de problemen die je in je leven ervaart.

Ja, dat zeggen ze allemaal! ; hoor ik je denken.

De vraag die er bij mij opkomt is : Hoe weet je dat dan?
Omdat ik dat voel, ik voel dat in mijn hart . De plek waar mijn rauwe waarheid ligt opgeslagen. Twintig jaar lang deed ik angst. Angst voor ziektes en angst voor de dood. Twintig jaar lang durfde ik niet alleen op vakanties en moest ik mijn geluk faken op mijn werk op feestjes of waar dan ook. Alleen in de natuur kon ik ontspannen en dan met name in de oceaan. Maar ook daar heb ik veel angst ervaren. Toen zelfwerk en hypnotherapie op mijn pad kwamen en ik met heel veel bloed en zweet en en tranen keihard aan mezelf gewerkt . Ik ben gaan emigreren maar emigreren van jezelf dat kan helaas niet. Je zal zelf je demonen gaan mogen aankijken en zelf de liefde voor jezelf gaan vinden en dan gaat het licht als vanzelf aan. Ik snap als geen ander wat je doormaakt. Ik voel je pijn en je angst en wat zie ik jou met mijn hulp een directe verandering maken. Een transformatie van donker naar licht. Je leven wordt al na een sessie lichter en na drie sessies kan je je niet meer voorstellen dat je het ooit deed. Dan is het ineens een schim uit een ver verleden. De gebeurtenissen zijn er nog wel alleen het gevoel erbij is weg. Hoe fijn is dat. Hoe zou je je dan voelen als je dat gevoel niet meer had en die enge lichamelijke sensaties niet meer zou doen?

Dat voelt zo ongelofelijk bevrijdend. En hoe trots en sterk ben je als je dit zelf hebt opgelost want weet je.
Het zit allemaal al in jezelf. Ik begeleid je alleen maar met mijn therapie. Ik kan met recht zeggen dat ik een autoriteit ben op het gebied van angsten en dat ik al die jaren mijn invloed daarop verkeerd heb gebruikt. En toen ik wist hoe ik het ten goede kon gaan gebruiken is het gaan stromen. Niet dat het elke dag ineens goed gaat en dat het leven alleen maar fantastisch is. Dat zeker niet en hoe fijn is het dat je een emotie gewoon mag doorvoelen. 90 seconden duurt dat vaak maar. Dan kan je het beest in de bek kijken als een krijger. Daarna heb je alleen nog een emotie als je er zelf een verhaal bij gaat maken.

En precies dit. Gegarandeerd kan jezelf oplossen met hulp van mijn trajecten. Al velen gingen je voor en die zijn allemaal getransformeerd tot nog mooiere en liefdevolle mensen. Met meer rust en focus en liefde voor zichzelf en begrip en acceptatie. Hoe lekker is dat .

In een gratis intake gesprek bepalen jij en ik samen de juiste strategie. Ik stel gericht vragen en ik luister naar je verhaal. Samen bepalen we erna de weg. De weg die jij onder begeleiding van mij gaat bewandelen en die je zal brengen naar groei en meer rust meer zin in het leven en meer liefde voor alles wat is.

En dat is lekker man.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *