Geen categorie

The body follows the mind

Van wilskracht en doorzetten naar werken vanuit Flow en rust.

Van kwantiteit naar kwaliteit . Het is een proces waar ik al jaren doorheen ga en ik realiseer me meer dan ooit dat het geen quick fix is . Alles wat er in je lichaam gebeurd heeft een metale aansturing . Als je in je hoofd zit ben je constant afgescheiden van je ware zelf . Als je naar je mind gaat en vanuit je hart gaat zijn dan volgt er ineens meer rust en minder lichamelijke ongemakken. Het onbewuste stuurt alles aan. Zonder het te weten herhalen we processen die ons misschien helemaal niet dienen en ons lichamelijke ongemakken geven zoals rugpijn en spierpijnen of zelfs ziekte.

Ik neem je mee uit surfen en daarin nodig ik je uit om je interne processen direct aan te kijken zonder excuses. Je meteen in het nu te halen en uit het hoofd en in je hart te brengen.

Veel vallen en opstaan en realiseren dat het een pad is wat langere tijd nodig heeft en dat het de weg is wat al dat moois oplevert wat je wilt en niet de eindbestemming.

Kijk naar deze docu: Als deze man had gedaan wat ze collectief tegen hem hadden gezegd was hij nooit geworden waar zijn diepste verlangen lag.

Veel kijkplezier en inspiratie gewenst.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *