Over mij

Ik ben Wilco Berkel 47 jaar. Woonachtig in Bretagne Frankrijk. Surfer en hypnotherapeut. Sportief en altijd in voor een goed gesprek. 3 jaar geleden keihard aan fysiek moeten werken aan een driedubbele rugbreuk na een surfongeluk en daaruit veel fysieke en mentale kennis mee kunnen nemen als therapeut. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen en groepen. Heb de opleiding gevolgd via het HIN. 14 jaar ervaring in het Nederlandse onderwijs met zeer moeilijk lerende kinderen en kinderen met sociale problematiek. Ervaring met transformatief coachen en NLP.
Sinds 12 jaar ondernemer in Frankrijk. Met 4 heerlijke huisjes aan een beek in de prachtige natuur sta ik ervoor klaar om je te mogen ontvangen . Wil jij leren surfen dan kan dat ook. Met een wijntje in de haven over de oceaan kijken. Kom maar op. Lekker dippen in de oceaan of het zand tussen je tenen voelen. Kom maar op. Kijk op:http://www.titulipe.com
Niks voelt beter dan de controle over jezelf weer terug te pakken en met een open en eerlijke blik naar jezelf en je cirkel van invloed te gaan kijken.
Specialist op het gebied van angsten en burnouts en chronische stress.
Op een directe liefdevolle manier naar je zelf durven kijken en verandering en hard werken niet uit de weg gaan. Jezelf uit overtuigingen halen die jij je probleem noemt. Ervaar de kracht van suggestie.
Ontdekken hoe je over jezelf denkt. Kan je maar beter een beetje positief maken. Je bent er nu toch.

Houd jij wel van een uitdaging en ben je niet bang voor een beetje ruige natuur dan is naar Bretagne komen een prachtige uitdaging voor je. Dit gebied is puur , ruig en heftig en tegelijkertijd schoon, liefdevol en gewoon superprachtig.

Bretagne brengt je ook in totale verwarring en dat is een van de elementen die je in je voordeel kunt gebruiken. Hypnotherapie draait om focus, ontspanning en verwarring. Laten het nou net die elementen zijn die Bretagne zo mooi en heftig maken.
Vind je dit nog een stap te ver dan kan jij helemaal ontspannen in je eigen omgeving therapietrajecten volgen op basis van hypnotherapie die jou in een staat van heerlijke ontspanning brengen en waarin jij in een gezellige sfeer aan je probleem gaat werken.
Laat jezelf verwonderen hoe snel jij door problemen heen kan werken. De oplossing is simpel.

Jij krijgt gegarandeerd de beste ervaring en de oplossing waar je al tijden naar op zoek bent.

Wil jij de stap maken?

Voor jou heb ik te bieden:
Een prachtige plek
Ervaringdeskundigheid
Vakkundigheid
Professioneel voorgesprek
Mooie technieken
Op maat gemaakt programma
Mooie transformatie technieken
Online Begeleiding
Volledig online traject
Goede nazorg
De mooiste wandelingen
Surfervaringen

Heel veel gezelligheid en relaxte benadering

“Each wave is born and going to die. But the water is free from birth and death. “


Niet vanuit je eigen stoel een traject volgen dan ben je van harte welkom .

www.titulipe.com